Technikai információ

Budai Bolero I.     Budai Bolero II.
A teremgarázsban található számozott gépkocsibeállókhoz - a nagyobb biztonság érdekében - egy proxy kártyás garázskapun keresztül vezet az út. A teremgarázshely vételára 3,5 millió Ft. A számokkal jelölt felszíni parkolók sorompó által elzárt területen találhatóak. Vételáruk: 1,9 millió Ft/db. Vásárlás esetén személyre szabott fizetési konstrukciókkal várunk, azaz akár több részletben is kifizetheted a parkolóhelyek vételárát. Ha megvenni nem, csak bérelni szeretnél egy-két parkolóhelyet, azt is megteheted. Az Alíz utcában a parkolás fizetős, ám a lakók kedvező áron, illetve bérleti díj ellenében ott is megállhatnak. Az elektromos autók tulajdonosairól sem feledkeztünk meg, számukra töltőpontokat alakítunk ki a mélygarázsban. A kerékpárokat sem kell a szabad ég alatt hagynod vagy az erkélyre kitelepítened. A kerékpártárolókat fedett helyen, az épületek alatt találod.
Kaputelefon, 24 órás portaszolgálat, bekamerázott lépcsőházak és garázsbejárat - ezek jelentik a társasházi szintű védelmet. Ezenfelül minden lakás vételára tartalmazza a riasztórendszer előkészítését (alapcsövezését), valamint a 7 ponton záródó, acélmerevítéses, faburkolattal ellátott, kiváló hangszigetelésű bejárati ajtót.
A lakások belső kialakítása ízlés kérdése. Ami alap: a mozgatható belső válaszfalak 10 cm-es porotherm téglából készülnek, a lakások közti válaszfalakat pedig jó hangszigetelésű mészhomoktéglából húzzuk. A falakra vakolás és glettelés után kétrétegű, fehér, diszperziós, beltéri falfesték kerül. Utána mindezt olyanra festheted át, amilyenre csak szeretnéd.
A fűtéshez és a tisztálkodáshoz szükséges meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakásokat programozható szobatermosztátokkal szereltük fel, hogy helyiségenként beállíthasd a számodra ideális hőmérsékletet. Minden lakáshoz külön hőmennyiségmérő, hideg- és melegvízóra, valamint villanyóra tartozik, melyeket a folyosókon rejtünk zárható szekrényekbe.
Minden lakásunk alapfelszereltségének része a klíma-előkészítés (alapcsövezés). A 6. emelet feletti vagy a 3o millió forintnál magasabb vételárú lakásokhoz alapból jár klímakészülék (alapcsövezés + 1 db kültéri és 1 db beltéri egység kiépítése).
A fürdőszoba kialakítása személyre szabottan történik, az általad kiválasztott burkolatokkal és szaniterekkel (burkolatot alap és feláras verzióban is választhatsz, ízlésed szerint). A WC-tartályt a falba süllyesztjük, és fali WC-csészével emeljük fürdőszobád komfortfokozatát. Beépített tükröt is szeretnél? Megbeszélhetjük!
Találd ki, hogy mit, hova szeretnél (legjobb, ha az egészet szakemberrel megtervezteted) és mi gondoskodunk róla, hogy a kiállások a megfelelő helyre kerüljenek.
Hidegburkolatok: Nem kötjük meg a kezed! Különböző méretű és színű burkolólapok közül választhatsz, és a dekorcsempékről sem kell lemondanod. Melegburkolatok: Sokféle termék található kínálatunkban, nézd meg a "Válassz kedvedre!" fejezetben, hogy melyik passzol jobban álmaid otthonához!
A nappalik toló-bukó erkélyajtóval nyílnak a teraszra. Az épített kivitelű zuhanytálca pedig azt jelenti, hogy a padlóba süllyesztjük az összefolyót, a víz útjába pedig egy nyílóajtós üvegkabint állítunk. Még egy jó hír: az előszobák és a terv szerinti hidegburkolatos helyiségek padlói temperáltak.
Telefon- és internet-csatalakozóból 1 db, míg tv-kiállásból szobánként 1 db kerül minden egyes lakásba. A lakóparki távközlési szolgáltatást a UPC biztosítja.
A homlokzatra 12 cm-es EPS hőszigetelés kerül. Az épület hőtechnikai tulajdonságai: külső határolófalak hőszigetelése 12-15 cm-es expandált polisztirol (Uw=0,212 [W/m2.K]) vagy ásványgyapot. Az ablakok és az erkélyajtók korszerű műanyag profilrendszerrel, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel készülnek. A határoló szerkezetek teljesítik a 2020-tól hatályos hővédelmi előírásokat. A fűtési és a használati melegvíz előállítását gazdaságos kondenzációs gázkazánok biztosítják, energiatakarékos, hőszigetelt csőrendszerrel. A lakásokba igény esetén inverteres, split rendszerű klímaberendezéseket építünk be, melyek téli üzemben hőszivattyúként is működhetnek. Az épület várható energetikai besorolása "CC" (korszerű) kategória.
A lakások oldalfalainak szigetelése és födémek kopogó hanggátlása az előírásoknak megfelelően készül.
Az ablakok és az erkélyajtók korszerű, műanyag profilrendszerből készülnek, 0,8 W/m2K fokozott hőszigetelésű, háromrétegű üvegezéssel. Az egész lakás folyamatos átszellőzését automatikusan nyíló szellőzők (résszellőzők) biztosítják. A lakásokat rejtett tokos műanyag redőnnyel is felszereljük. A kényelmed érdekében a rolóhoz ‒ felár ellenében ‒ elektromos működtetést is kérhetsz.
A komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégünk garanciát vállal a munkájára. Az esetlegesen előforduló garanciális javításokat mindig határidőn belül teljesítjük.
A tárolók általában 2-6 nm közötti alapterületűek, de egyéni elképzeléseket is figyelembe veszünk a kialakításukkor. Vételáruk: 350 000 Ft/nm. Igény esetén ‒ felár ellenében ‒ dugalj kiépítését is vállaljuk, ebben az esetben egyedi mérőórát kell beépíteni.