Rólunk

Nálunk nem veszel zsákbamacskát! A Budai Bolero Lakópark magyar beruházója olyan nagyszabású projektekkel bizonyította szakértelmét és minőség iránti elhivatottságát, mint a Kondorosi Lakónegyed és a Szépilona Lakópark. Nézz szét mintalakásunkban virtuálisan vagy a Kondorosi Lakónegyedben, kövesd az építkezés fázisait itt, illetve FACEBOOK-oldalunkon vagy a helyszínen! 20 év beruházói tapasztalattal a hátunk mögött kezdtük meg az építkezést 2016 tavaszán.

Lakásaink népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt évek során nem kevesebb mint 2500 új lakástulajdonosnak gratulálhattunk beköltözése alkalmából. Kíváncsi vagy a véleményükre? Összegyűjtöttük neked a Kondorosi Lakónegyedben élők tapasztalatait, hogy a lehető leghitelesebb forrásból informálódhass.

Reméljük, hamarosan veled is találkozunk!

Referenciáink

Mi házakat, te viszont közösséget építesz!

A Bolero Lakóparkban közel 800 lakás talál gazdára. A beköltözők között minden korosztály képviselteti magát, lesznek családosok, egyedülállók, fővárossal ismerkedők és született városlakók, megannyi ember, megannyi történettel. Viszont sokan pont úgy gondolkodnak, ahogy te, hiszen mindannyian ezt a helyet választották otthonuknak. Ez a kapocs már összeköt titeket, a hasonló értékrend, hasonló elvárások, hasonló fontossági sorrend jó kiindulási alap tartós barátságokhoz, valamint egy tevékeny, értékteremtő közösséghez.