Rólunk

Nálunk nem veszel zsákbamacskát! A Budai Bolero Lakópark magyar beruházója olyan nagyszabású projektekkel bizonyította szakértelmét és minőség iránti elhivatottságát, mint a Kondorosi Lakónegyed és a Szépilona Lakópark. Nézz szét mintalakásunkban virtuálisan vagy a Kondorosi Lakónegyedben, kövesd az építkezés fázisait itt, illetve FACEBOOK-oldalunkon vagy a helyszínen! 20 év beruházói tapasztalattal a hátunk mögött kezdtük meg az építkezést 2016 tavaszán.

Lakásaink népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt évek során nem kevesebb mint 2500 új lakástulajdonosnak gratulálhattunk beköltözése alkalmából. Kíváncsi vagy a véleményükre? Összegyűjtöttük neked a Kondorosi Lakónegyedben élők tapasztalatait, hogy a lehető leghitelesebb forrásból informálódhass.

Reméljük, hamarosan veled is találkozunk!

Referenciáink

A Siskin Cégcsoport 1996-ban kezdte ingatlanfejlesztői tevékenységét a főváros budai oldalán. A II. és XII. kerület kivételes adottságú telkein épült luxus társasházak után ‒ az ingatlanpiaci trendeknek és igényeknek megfelelően ‒ lakópark-építésbe kezdtünk, színvonalas otthonhoz juttatva ezáltal több 100 családot. A beköltözőktől érkező pozitív visszajelzések nap mint nap megerősítenek bennünket abban, hogy a minőségi munkavégzésre és az ügyfelek igényeit szem előtt tartó hozzáállásra igenis van kereslet Magyarországon.

Mi házakat, te viszont közösséget építesz!

A Bolero Lakóparkban közel 900 lakás talál gazdára. A beköltözők között minden korosztály képviselteti magát, lesznek családosok, egyedülállók, fővárossal ismerkedők és született városlakók, megannyi ember, megannyi történettel. Viszont sokan pont úgy gondolkodnak, ahogy te, hiszen mindannyian ezt a helyet választották otthonuknak. Ez a kapocs már összeköt titeket, a hasonló értékrend, hasonló elvárások, hasonló fontossági sorrend jó kiindulási alap tartós barátságokhoz, valamint egy tevékeny, értékteremtő közösséghez.

 

Csizy Dezső, Lukács Ferenc

Tulajdonosok

Musch Ernő

Műszaki igazgató

Csőke Krisztián

Értékesítési igazgató

Tajerling Ágnes

Műszaki koordináció osztályvezető

Genczler Kata

Műszaki koordinátor

Kelemen Ildikó

Értékesítési osztályvezető

Barta Ágnes

Értékesítési csoportvezető

Nagy Balázs

Értékesítő

Molnár Emese

Értékesítő