Technikai információ

Budai Bolero I.   Budai Bolero II.
A teremgarázsban található számozott gépkocsibeállókhoz - a nagyobb biztonság érdekében - egy proxy kártyás sorompón keresztül vezet az út. A teremgarázshely vételára 3,3 millió Ft. A számokkal jelölt felszíni parkolók sorompó által elzárt területen találhatóak. Vételáruk: 1,9 millió Ft/db. Vásárlás esetén személyre szabott fizetési konstrukciókkal várunk, azaz akár több részletben is kifizetheted a parkolóhelyek vételárát. Ha megvenni nem, csak bérelni szeretnél egy-két parkolóhelyet, azt is megteheted. Az Alíz utcában a parkolás fizetős, ám a lakók kedvező áron, illetve bérleti díj ellenében ott is megállhatnak. Az elektromos autók tulajdonosairól sem feledkeztünk meg, számukra töltőpontokat alakítunk ki a mélygarázsban. A kerékpárokat sem kell a szabad ég alatt hagynod vagy az erkélyre kitelepítened. A kerékpártárolókat fedett helyen, az épületek alatt találod.
Rendezvényekre, társasházi közgyűlésekre közösségi helyiséget alakítunk ki, mely számos funkciót betölthet és még közelebb hozza egymáshoz az itt lakókat. Az épület mellett saját játszótér várja a gyerekeket, a felnőttek pedig kültéri kondigépeken (street workout park) erősíthetnek. Természetesen a társasági élethez nélkülözhetetlen, hangulatos kiülős helyekben sem lesz hiány, hiszen mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást.
Kaputelefon, 24 órás portaszolgálat, bekamerázott lépcsőházak és garázsbejárat - ezek jelentik a társasházi szintű védelmet. Ezenfelül minden lakás vételára tartalmazza a riasztórendszer előkészítését (alapcsövezését), valamint a 7 ponton záródó, acélmerevítéses, faburkolattal ellátott, kiváló hangszigetelésű bejárati ajtót.
A lakások belső kialakítása ízlés kérdése. Ami alap: a mozgatható belső válaszfalak 10 cm-es porotherm téglából készülnek, a lakások közti válaszfalakat pedig jó hangszigetelésű mészhomoktéglából húzzuk. A falakra vakolás és glettelés után kétrétegű, fehér, diszperziós, beltéri falfesték kerül. Utána mindezt olyanra festheted át, amilyenre csak szeretnéd.
A fűtéshez és a tisztálkodáshoz szükséges meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakásokat programozható szobatermosztátokkal szereltük fel, hogy helyiségenként beállíthasd a számodra ideális hőmérsékletet. Minden lakáshoz külön hőmennyiségmérő, hideg- és  melegvízóra, valamint villanyóra tartozik, melyeket a folyosókon rejtünk zárható szekrényekbe.
A 6. emelet feletti vagy a 3o millió forintnál magasabb vételárú lakásokhoz alapból jár klímaberendezés (alapcsövezés + 1 db kültéri és 1 db beltéri egység kiépítése).
A fürdőszoba kialakítása személyre szabottan történik, az általad kiválasztott burkolatokkal és szaniterekkel (burkolatot alap és feláras verzióban is választhatsz, ízlésed szerint). A WC-tartályt a falba süllyesztjük, és fali WC-csészével emeljük fürdőszobád komfortfokozatát. Beépített tükröt is szeretnél? Megbeszélhetjük!
Találd ki, hogy mit, hova szeretnél (legjobb, ha az egészet szakemberrel megtervezteted) és mi gondoskodunk róla, hogy a kiállások a megfelelő helyre kerüljenek.
Hidegburkolatok: Nem kötjük meg a kezed! Különböző méretű és színű burkolólapok közül választhatsz, és a dekorcsempékről sem kell lemondanod! Melegburkolatok: Sokféle termék található kínálatunkban, nézd meg a "Válassz kedvedre!" fejezetben, hogy melyik passzol jobban álmaid otthonához!
Telefon- és internet-csatalakozóból 1 db, míg tv-kiállásból szobánként 1 db kerül minden egyes lakásba. A lakóparki távközlési szolgáltatást a UPC biztosítja.
A homlokzatra 12 cm-es EPS (NIKECELL) hőszigetelés kerül. Az épület hőtechnikai tulajdonságai: külső határolófalak hőszigetelése 12-15 cm-es expandált polisztirol (Uw=0,212 [W/m2.K]) vagy ásványgyapot, a födémek hőszigetelése 22 cm-es extrudált polisztirol (Uw=0,163 [W/m2.K]). A külső nyílászárók 3 rétegű, argon gáz töltésű, low-E bevonattal ellátott üvegezéssel, min. 5 légkamrás, műanyag profilos tokszerkezettel (Uw=1,02 [W/m2.K]) készülnek. A határoló szerkezetek teljesítik a 2020-tól hatályos hővédelmi előírásokat. Az épületek folyosói zártak, így erősebb a termikus burok, a lakások hővesztesége kisebb. Az épületek fűtése és a használati melegvíz előállítása magas minőségű, korszerű, kondenzációs üzemű gázkazánokkal történik. A lakásokba igény esetén inverteres, split rendszerű klímaberendezéseket építünk be, melyek téli üzemben hőszivattyúként is működhetnek. Az épület várható energetikai besorolása "CC" (korszerű) kategória.
A lakások oldalfalainak szigetelése és födémek kopogó hanggátlása az előírásoknak megfelelően készül.
Az ablakok és az erkélyajtók korszerű, műanyag profilrendszerből készülnek, 0,8 W/m2K fokozott hőszigetelésű, háromrétegű üvegezéssel. Az egész lakás folyamatos átszellőzését automatikusan nyíló szellőzők (résszellőzők) biztosítják.
A komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégünk garanciát vállal a munkájára. Az esetlegesen előforduló garanciális javításokat mindig határidőn belül teljesítjük.
A tárolók általában 2-6 nm közötti alapterületűek, de egyéni elképzeléseket is figyelembe veszünk a kialakításukkor. Vételáruk : 350 000 Ft/nm. Igény esetén - felár ellenében - dugalj kiépítését is vállaljuk, ebben az esetben egyedi mérőórát kell beépíteni.